Wednesday, April 25th, 2012 | Författare:

Tiden går väldigt fort tycker jag. När jag satt och tittade igenom lite gamla foton så hittade jag dessa som var några av de vi tog under fotosessionen vi hade för att få ett bra foto till vår bröllopsinbjudan. Tänk vad mycket vi har förändrats på över 10 år! Då var man ung & vacker minsann. :)

Stämplarna jag använt till bakgrunden är Swirl hörne 1 och Swirl hörne 2. Till min journaling har jag använt en ny-gammal digistämpel, Rund Scallop. En stor fördel med digistämplarna är att man kan ändra storleken på den och få den precis så stor eller liten som man behöver den. Jag har färglagt journalingcirkeln med copics och sedan lagt lite glitterlim på utvalda delar. Sedan har jag fäst den med 3D-kuddar på bakgrunden. Tejpen bakom är något som kallas Washi tape.

ungochvacker

ungochvacker_cu1

ungochvacker_cu2

Kategori: Inspiration, Scrap
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    Alexandra 

    Älskar effekten av de ganska subtila stämplarna mot bakgrunden! Och så textar du otroligt fint, också. :)

Leave a Reply » Log in