Tuesday, November 03rd, 2009 | Författare:

Nu är Halloween över och jag vill slå ett slag för att man fortsätter använda halloweenstämplarna. Det börjar närma sig jul och jag har gjort Flygande Häxa till en julhäxa (för visst kan jultomten behöva all assistans han kan få).

v4

Förutom häxstämpeln har jag använt moln mellan, star swirl rund och rektangel linjerad.

Det sägs ju att julen varar ända fram till påska och visst passar häxstämpeln alla tiders till att skapa påskkort med.  Kanske anordna du någon gång då och då tjejfest/kvällar och varför inte hålla en på häxtema (häxfest). För två veckor sedan använde jag häxstämpeln på ett kort för en försenad grattishälsning, men visst kan den användas till andra ursäkts kort.

Det här är min fjärde och sista vecka som gästdesigner här i bloggen. Jag haft väldigt roligt och vill tacka för den här tiden!

kram
Ulle

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses

 1. 1
  Monica =) 

  Kul idé =) Hon blev jättefin som tomte!!!

 2. 2
  Cath. 

  Å helt underbart! Oslagbar hjälpreda till tomten ju!

 3. 3
  Anneth 

  Vilken julpingla! Jättesnyggt, det hade jag aldrig kommit på…älskar alla detaljer!

 4. 4
  Marie D 

  WOW!! Hur cool var inte hon då?!?!? Vilken bra idé!

 5. 5
  Jessica 

  Guuuud va läckert!

 6. 6
  Maskan 

  Verkligen en söt tomtehäxa!
  Att den stämpeln var så användbar hade jag aldrig trott!

 7. 7
  Ulrika 

  Tack för era fina ord tjejer!

Leave a Reply » Log in