Thursday, May 21st, 2009 | Författare:

Som alla vet så började den idag. Nu är det Cyber Crop!

CC-banner

De kommande 11 dagarna kommer det vara full fart i vårt forum. De första bidragen har redan dykt upp i forumet vilket är väldigt kul. Bland de 11 utmaningarna kommer du säkert hitta någon som passar dig, utmanar dig eller inspirerar dig. I forumet finns även ett dokument med alla utmaningar samlade redo att printas ut.

Jag tänkte passa på att presentera en av tävlingarna, eller snarare stämplarna man skall använda i den tävlingen :) Till CC:n har vi gjort två stämpelkits. En för kortskaparen och en för scrapparen. I scrapkitet ingår stämplar från min nya serie Urban Grunge som ni kommer få se mer av framöver. Här kommer bilder på de nya stämplarna:

butterfly grungeruta hjartrinn kantrinn ruttextur

Dessa stämplar skall användas för att skapa två LOs och vinnaren kommer röstas fram av oss och vårt DT. Vinnaren kommer få ett stämpelpaket och vara gästdesigner en månad! Det ska bli sååå kul att se vad ni hittar på med mina nya stämplar, som om jag får säga det själv, blev illa coola :D

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. 1
    vicki 

    jag älskar stämplarna! me wants XDDu vet…. jag fyller år snart ;) *leer* skämt åsido.. jag blev faktiskt inspirerad av dem… ska försöka övertala tomas att köpa dem :D

Leave a Reply » Log in