Sunday, April 26th, 2009 | Författare:

Hej på er! Jag tänkte fråga om ni har kollat in Tingturas forum? Där finns nämligen en skara kreativa och roliga människor som man kan hämta mycket idéer från! Ett par av diskussionstrådarna där handlar om olika sätt att använda Tingturas stämplar på – ibland kan man ju faktiskt använda dem till något helt annat än vad man kanske tänkte när man först såg dem…

Några av tipsen på forumet handlar om maskning, det vill säga att man gör ett “montage” av två eller flera stämplar så att de ser ut att sitta ihop. Låter det klurigt? Kicki ger en bra och tydlig beskrivning HÄR av hur man gör.

Jag fick en liten liten gris i mitt DT-paket och han såg så ensam och ängslig ut (lite som Nasse i Nalle Puh) att jag ville göra ett kort där han var omgiven av vänner. Så här blev resultatet:

we-are-family

En hel liten familj med mysiga djur och en vacker blomma! Visst är de söta tillsammans? Jag har använt följande stämplar: Gris, Katt, Kanin och Gräs & Blomma.  Papperen är från Basic Grey’s serie “Marrakech” och kortvikningen kallas Z-vikning. Duktiga Tiggy har en beskrivning på vikningen i sin blogg - kolla gärna in hennes många snygga och kreativa Tingtura-kort medan ni ändå är inne och nosar runt! :-D

we-are-family-2
En liten närbild…

we-are-family-3

Så här ser kortet ut uppfällt. På insidan har jag använt orden Älskad samt “Du är” från Sju Små Ord.

we-are-family-4

Ytterligare en närbild… Ett rätt sött kort till min gulliga brorsdotter, tycker ni inte?

Än en gång: jag hoppas att jag har kunnat ge er lite inspiration! Tack för mig och glöm nu inte att kolla in Tingturas forum! Vi ses nästa söndag…

Kram Anneth

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses

 1. Sjukt snyggt snäckan! Sååå snygg maskning och grisen… åh vad söt den är då!

  Hela kortet var ju underbart, (Tiggy är grym på kort och vikningar!) och alla stämplarna är så fulländade (vill haaaaaa!).
  Dina färger är bara så…. wow liksom! Ja, jag är (som vanligt) grymt impad av din kreativitet!

  Tjingeling/ Angelica-Dolliver

 2. 2
  Tiggy 

  Blev ju verkligen jättefint, så läckert maskat! Härliga färger. :) Vad snällt skrivit om min blogg!
  /Tiggy

 3. 3
  Cajsa 

  WOOOW så snyggt!! Det är nog ett av de allra finaste kort jag nånsin sett! :D

 4. 4
  Maria/Bellamio 

  Jag har saget det tidigare men det tål att sägas igen… Du är fantastisk!!! Kram på dig :)

Leave a Reply » Log in